فواید روغن نارگیل

ترکیب منحصر به فرد از اسیدهای چرب
روغن نارگیل یکی از غنی ترین منابع روغن اشباع به شمار رفته و حدود ۹۰% از اسیدهای چرب موجود در آن، به حالت اشباع می باشند. هر چند در گذشته روغن نارگیل به دلیل برخورداری از مقادیر بالای چربی اشباع، ماده ای مضر محسوب می شد، اما داده های جدید نشان می دهد که چربی های اشباع بی ضرر هستند. در واقع نتایج حاصل از مطالعات بسیار گسترده بر روی صدها هزار نفر، نادرست بودن فرضیه “تاثیر مصرف روغن اشباع شده بر گرفتگی عروق” را به اثبات رسانده است.

اکثر اسیدهای چرب موجود در مواد غذایی را اسیدهای چرب زنجیره بلند تشکیل می دهند، اما روغن نارگیل حاوی اسیدهای چرب زنجیره متوسط است که به اصطلاح تری گلیسیرید های زنجیره متوسط (MCT) نامیده می شوند.

یکی از تفاوت های مهم میان اسیدهای چرب زنجیره بلند و متوسط، نحوه متابولیسم آنها در بدن می باشد. اسیدهای چرب زنجیره متوسط مستقیما از دستگاه گوارش به کبد منتقل می شوند، جایی که به عنوان منبع تامین سریع انرژی مورد استفاده قرار گرفته و یا تبدیل به کتون می شوند؛ کتون دارای اثرات درمانی بر اختلالات مغزی نظیر صرع و آلزایمر هستد.

فواید روغن نارگیل

وبسایت نوآورد تبیان برترین ها

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s