طرز تهیه فلافل

روش تهیه فلافل با عطر گشنیز؛ محبوب گیاه‌خوران

  • 500 گرم نخود
  • یک عدد پیاز
  • یک عدد سیب زمینی
  • 4 حبه سیر
  • یک دوم پیمانه برگ گشنیز خرد شده
  • یک قاشق چای خوری تخم گشنیز آسیاب شده
  • یک قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • 2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری آرد
  • کمی جوش شیرین
  • روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

نخود ها را زیر آب سرد بشویید. دانه های خراب و بدرنگ را جدا کنید. نخودها را داخل کاسه بزرگی ریخته، روی آن‌ها آب بریزید تا آب کاملاً سطح آن‌ها را بپوشاند. نخودها می‌بایست 24 ساعت خیس بخورند. سپس آن‌ها را مجدداً زیر آب سرد بشویید.

ادامه مطلب در مقاله «طرز تهیه فلافل خوشمزه خانگی»

منبع مطلب: تبیان

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s